Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bryr sig politikerna om Bollsta?

Annons
Bryr sig politikerna om Bollsta?

Man häpnas dagligen över den cynism som, med politiken som dragkraft, breder ut sig i Kramfors kommun.

Som boende i Bollsta utnyttjar vår familj, flera gånger i veckan, Bollstahallen. Där finns bland annat en mycket fin styrketränings- och badanläggning.

Vissa tecken tyder nu dock på att kommunen låter anläggningen förfalla för att slutligen lägga ned den och slippa kostnaden att driva den.

Kommunpolitikerna kan räkna in "besparingen" på över 200 000 kornor i förlorade skatteintäkter, som vårt hushåll årligen betalar, då vi knappast väljer att bo kvar i en kommun som styrs av politiker som väljer förfall före allt annat.

Barnfödandet har tilltagit i Bollstabruk. Kramforspolitikerna uppmuntrar detta genom att helt dra in stödet till den öppna förskolan i Bollsta.

Antalet barn har ofta överstigit 30 stycken vid träffarna. I Bollstabruk har ett par kvinnor hittills drivit verksamheten, utan ekonomiskt ersättning.

Man uppmuntrar inte heller inflyttning i denna kommun. En ung man i Kramfors träffade kärleken i Stockholm. De bestämde sig att flytta ihop och bo i Kramfors.

Hon besökte Kramfors arbetsförmedling för att enbart få beskedet att man ej skall flytta till Kramfors, ej ens försöka söka jobb här. Flyttlasset drar nu till Stockholm istället.

Elljuspår som förfaller, värdefulla fornminnen växer igen (Fornborg) etc.

Listan på smygdemonteringen av Bollstabruk och kan göras hur lång som helst.

Kramfors kommun väljer att söka allmosor från kommunakuten istället för att satsa på det viktigaste, att se till att invånarna stannar kvar i kommunen. De tryggar den inkomst som kommunen så väl behöver.

Bollstabo även i framtiden?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons