Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråket om klättertornet

Annons
Bråket om klättertornet

Skandal är att kräva vite (straffavgift) av en liten handikappförening, för en mindre överträdelse av bygglagen i samband med en klättertornshistoria. Gång på gång har detta vitesförläggande figurerat i tidningen.

Men jämför man med Sollefteå kommuns byggnadsnämnds brott mot nämna lag gentemot undertecknad med fru, så liknar det ordspråket (att sila mygg och svälja kameler.)

Men ni småpampar som sitter väl skyddade inom kommunborgens väggar i sällskap med välbetalda jurister, uppträder ofta diktatoriskt mot den som dumt nog valde in er. Men inför ett val, blir ni plötsligt demokrater ut i fingertopparna. Det gäller även vänsterpartiet, som har sina gener kvar från vpk, men som nu sitter i knäet på sossarna för att hålla dem vid liv. Trots att kommuninvånarna minskar år efter år, så ökar ändå trängseln inne i kommunhuset, så de måste resa utomlands för att få luft, till exempel till Japan.

Vore det inte bättre att kommunen bjöd de handikappade på en Japanresa, i stället för straffavgiften som de dömt ut. I stället måste nu handikappklubben Vått och Torrt söka bygdeavgiftsmedel för att kunna finansiera sin verksamhet.

Rune Öhman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons