Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra information Elvy!

När det gäller Modo så kan man säga "att antingen så är man för Modo och Elvy eller så stöder man den tvivelaktiga alliansrättvisan.

Annons

Dina klargöranden i nyhetsartikeln på Allehanda.se den 19/11 var bra. Där kan skeptikerna se fakta som visar att det inte bara är Modo som får stöd ekonomiskt. Utan det är flera sporter som har erhållit uppemot dryga 40 miljoner de senaste åren. Dessutom står kommunen för drift- och kapitalkostnader på flera miljoner. Personligen så känner jag stor tillförsikt till att majoriteten i kommunen ska kunna lösa de behov som handikapprörelsen har.

Någon tilltro till oppositionens förslag har jag inte. Och allra minst har jag någon tilltro till Moderaternas rättvisa. George Bush sa i samband med Twin Towers-angreppet "att antigen så är man med oss eller så stöder man terroristerna". När det gäller Modo så kan man säga "att antingen så är man för Modo och Elvy eller så stöder man den tvivelaktiga alliansrättvisan.

När det gäller skola, vård och omsorg så ska jag be att få återkomma med en längre insändare som visar på nedrustningen inom de ovan uppräknade viktiga sociala områdena som har skett de senaste 20 åren.

Gösta Nordberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons