Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Birsta ska inte ingå i Härnösands handel

När ska Härnösandsborna börja förstå att butiksetableringar, även hotelletableringar, ger många arbetstillfällen till främst ungdomar, så att de stannar kvar i kommunen

Annons

Kommentar till insändaren "Vi ska vara glada att någon vill investera i Härnösand" på Allehanda.se den 3/1. Kunde vara jag själv som skrev detta! Det tråkiga är att när ett beslut ändå tagits, så måste ett handlande ske snabbt, så ältarnas negativism i Härnösand inte får så stort inflytande i kommunen under en längre tid.

Ta med handeln också, som exempelvis, när ska Härnösandsborna börja förstå att butiksetableringar, även hotelletableringar, ger många arbetstillfällen till främst ungdomar, så att de stannar kvar i kommunen och ökar befolkningen och framtidstron?

Vad gör utvecklingsgruppen i kommunen för detta? Här måste man ligga på Clas Ohlson, Jula, Elgiganten, Rusta med flera för att marknadsföra Härnösand. Birsta ska inte ingå i Härnösands handel, möjligen som ett utflyktsmål. Detta kan ses som allvarligt då generaldirektörer har detta som argument att välja bort myndigheter från Härnösand. Inhemsk handel, butikskedjor och hotell, ja nästan allt positivt behövs – inte negativism.

God fortsättning.

Janne G.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons