Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barn och ungdomars existens hos politiker!

Politiker talar aldrig till barn och ungdomar. De talar bara om dem, och då främst när det gäller att spara in pengar på skolor och andra kulturella ting.

Annons

Lyssnade på radion den 6/10 där Petter, som är en för många folk nära och omtyckt artist, blev intervjuad.

Han sa något väldigt bra och sant, att politiker aldrig talar till barn och ungdomar. Har själv också uppmärksammat detsamma. De talar bara om dem, och då främst när det gäller att spara in pengar på skolor och andra kulturella ting, som ofta i stor utsträckning berör just barn och ungdomar. Samtidigt bekymrar man sig över att ungdomarna flyttar, ja många blir ju faktiskt tvingade till det med de regler och statuter som man nu har när det handlar om att skaffa jobb.

Detta rimmar inte så bra, när de flesta av våra partier uttrycker att det är så viktigt att man satsar ekonomiskt på barn och ungdomar. Ja, för det är ju faktiskt de som ska ta över och styra samhället i framtiden både inom kommuner, landsting och på riksplanet.

Men å andra sidan så pratar politiker i stort sätt hela tiden över allas huvuden, trots den demokrati som påstås råda i vårt land!

Roger Westerlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons