Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åtta år av svek från Centern

/

Annons

Under åtta år satt ni i regeringen och detta lämnade ni efter er:

Skrotningspremien togs bort 2007 och har åstadkommit att cirka 1 miljon bilar lämnats i naturen.

Nuon-affären för 97 miljarder där inblandade till och med tappade minnet.

Sex av åtta mjölkbönder lade ner sin olönsamma verksamhet under dessa eländiga år och cirka 30 000 jobb försvann inom jordbruksnäringen. Ansvarig jordbruksminister C gjorde ingenting. Centerpartiet befann sig ju på Stureplan!

Telia klippte kopparkabeln för 50 000 abonnenter. Juholt ville att det skulle finnas godkända mobiluppkopplingar innan, men ni godkände och folk ute på landsbygden fick stå på taken och ringa.

■■ För fler insändare, klicka här.

Ni var även med om skattesänkningar för cirka 140 miljarder och rutavdraget som gynnade höginkomsttagarna mest. Låginkomsttagarna enskilt förlorade på reformerna.

Pensionärerna kallades för bidragsmottagare och med det blev vi utan skattesänkning. Tack så mycket för den björntjänsten!

Ni godkände slaveriet med Fas 3 och stupstocken som kastade ut dödssjuka människor på gatan för att söka jobb som inte fanns, arbetslinjen hade ju inte skapat några. Jobb får man genom investeringar och det borde ni lära er.

Tillsammans med Alliansen reade ni ut skolor, vårdcentraler, statliga företag – bland annat Nordea, apoteken, Bilprovningen, Vin & Sprit med flera.

Slutligen tömde ni skafferierna, ladorna och visthusbodarna och lämnade ett budgetunderskott på 72 miljarder efter er! Centerpartiet tillsammans med Alliansen bör skämmas för det elände ni ställt till med och ta ansvar för det.

Pensionärn!

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons