Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Argument som inte håller

Annons
Argument som inte håller

Hej klartänkt. Tänkte svara på dina argument även om jag inte tror att det finns något hopp att du överväger vad jag säger.

Ditt största argument är att det inte går att få barn på naturlig väg och därav är det fel.

Människor kan naturligt inte bota cancer eller flyga. Människor har inte heller en naturlig päls. Det betyder inte att du väljer bort strålbehandling, låter bli att använda flygplan eller går utan kläder.

Du säger att vi inte ska rubba den ordning som naturen har skapat och ändå så vill vi hålla folk levande med hjälp av sjukhus och äldrevård. Låt dem dö och ge plats för det naturliga urvalet.

Människor har under århundraden arbetat för att komma bort från naturen, och det av mycket goda anledningar.

Du säger att det finns gott om skildringar hur barn som växt upp under sådana förhållanden blir märkta för livet. Det är en lögn. Däremot finns det gott om undersökningar som visar att det inte finns några skillnader hos barn som växt upp med hetero- och homosexuella föräldrar när det kommer till fysiskt och psykiskt välmående. Dessa undersökningar går att finna på homoadoption.nu.

Nästa argument du tar upp är att det skulle bli svårare för heterosexuella par att få adoptera. Ett argument som saknar grund då varje enskild adoption sker mellan en adoptions organisation och välidentifierade adoptivföräldrar.

Ett land behöver aldrig oroa sig för att ett barn blir adopterat av ett par som de inte först godkänner.

Till sist ber du homosexuella att leva på ett homosexuellt och inte ett heterosexuellt sätt. Vad är skillnaden, förutom vilken man blir kär i?

Tomas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons