Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är Persson stolt nu?

Annons
Är Persson stolt nu?

Göran Persson är partiledare för ett arbetarparti och det är han stolt över. Är han stolt över att inkomstklyftan har ökat också?

Antalet högavlönade blir fler och fler. Vi har under Perssons tid vid makten fått en massa högbetalda generaldirektörer. Chefer inom kommuner och landsting, EU-anställda, LO-pampar och regeringens ministrar har löner i miljonklassen och däröver. Dessutom är det de redan välbeställda som gynnas av maxtaxan. Det arbetande folket tjänar i bästa fall en fjärdedel av vad höginkomsttagarna gör. Många har mycket, mycket mindre att leva på.

Ensamstående mödrar har inte råd med en utflyktsmatsäck till barnen. Då spricker budgeten. Att laga tänderna är det inte tal om. Antalet hemlösa bara ökar. I skolorna har man inte råd med blyertspennor och äldrevården är på en del håll så dålig att rättssäkerheten hotas. Till den lilla, svaga, gamla och sjuka finns inga pengar.

Själv lever Persson och co som ledare för arbetarpartiet i överflöd och kan förmodligen inte föreställa sig den fattigdom som är en realitet för många svenskar.Men stolta är de.

Tycker denna socialdemokratiska elit liksom Hitler att massan är dum?

En tänkare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons