Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ansvarslöst, Sollefteå sjukhus – 1200 värktabletter

/

Vid senaste besöket för cirka tre och en halv vecka sedan skulle den tjänstgörande läkaren ringa mig. Läkaren har ej ringt än i dag.

Annons

Vem ansvarar för uppföljningar av patienter som kommer in akut med ambulans? Måste ställa den frågan efter hur jag blivit nonchalerad och bortkollrad efter två besök på akutmottagningen, transporterad dit med ambulans båda gångerna. Har under en dryg månads tid haft väldig värk och muskelkramper i rygg och ena benet. Ischias är domen jag fått båda gångerna.

Vid senaste besöket för cirka tre och en halv vecka sedan skulle den tjänstgörande läkaren ringa mig. Läkaren har ej ringt än i dag. Jag skulle få brev skickat till mig via post samtidigt. Vart är det skickat? Ja inte till mig.

Svar på röntgenbilder dagen efter besöket? Nädå inte det heller. Sjukgymnastik skulle komma igång omgående. Inte ett pip ännu. Remiss till skiktröntgen. Var och när? De 1 200 värktabletterna jag erhållit ger väl knappast tillbaka styrkan i mitt ben.

Har varit i kontakt med akutmottagningen och sjukgymnastiken både via telefon och personligt besök. "Oj då, så får det inte gå till", svarar de. Samma säger de om man ringer sjukvårdsupplysningen.

Har inte ens fått ett läkarintyg hemsänt så att jag kan visa arbetsgivaren. Nej, detta är en skam och likgiltighet som man betalar för både vid besök och via skatten. Jag instämmer i den härliga sången "Vem i hela världen kan man lita på?".

Låghalte Göran Sandman

i Näsåker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons