Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ansvarslöst av Sundelin försvara minusbudget

Annons

E Jim (S)undelins insändare den 29/10 visar att det finns både seriösa och an(s)varslösa politiker. Oppositionspartierna här i Örnsköldsvik är inte eniga om allt men att använda skattebetalarnas pengar till valfläsk, som Sundelin med flera gör, är de borgerliga emot.
Som Byggnads ordförande i Örnsköldsvik borde Sundelin vara så pass ärlig att han inte försvarar socialdemokraternas valårsbudget med ett minus på knappt 30 miljoner. Sundelin bör förstå att inte mycket till lokaler vid Själevdskolan kan byggas för en miljon. Alla vet att Själevadsbron och Målevägen är jättedåliga och måste åtgärdas men centern tycker trots detta att, när kommunens börs är platt bör åldringarna stå först på tur.

Själevadscentern var väl förmodligen först att motionera om en ny bro, men när pengar saknas tror jag att alla berörda väntar ett år till för de gamlas skull. Målevägen har inte varit väg sedan länge och att till en början bygga den som grusväg som sedan asfalteras kan ha sina fördelar.
Den lilla sträcka som redan asfalterats visade i våras oroande tjälsprickor, om du Sundelin och andra sossar inte orkar läsa hela insändaren, läs rubriken flera gånger.


YNGVE KARLSTRÖM, CENTERN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons