Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allmänheten stängs ute från Ledin-konsert?

Förra veckan så gjorde ett av kommunens hotell reklam för hotellpaket med biljett, på måndagen annonserades i tidningen om bussar till arrangemanget.

Annons

Fantastiskt roligt att Tomas Ledin lägger sin turnéstart i Kramfors. Roligt med en sådan representant för vår kommun.

Vad som är mindre roligt är möjligheten att bevista detta trevliga arrangemang, då de biljetter som såldes försvann samtidigt som de släpptes på marknaden (allmänhetens marknad).

Frågan man kan ställa sig är hur biljettförsäljningen går det till vid dessa arrangemang? Förra veckan så gjorde ett av kommunens hotell reklam för hotellpaket med biljett, på måndagen annonserades i tidningen om bussar till arrangemanget i samarbete med tidningen och efter samtal till ett annat hotell i stan så var svaret att de hade 200 biljetter. Slutsatsen av detta är att vi (allmänheten) stängs ute från ett arrangemang som väldigt många sett fram emot men inga biljetter fanns tillgängliga.

Skulle vara intressant att få se en sammanställning över hur biljetter fördelats innan försäljning och hur många som verkligen fanns på Ticnet klockan 09:00 på måndagsmorgonen!

Läs mer: Klart med extrakonsert – då släpps biljetterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons