Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

5i12 och Timbuktu

5i12 firade 25 år den 5 december med att storslaget hylla en person, Timbuktu, i riksdagshuset någon dag innan. Det var väl trevligt och bra från er synpunkt, men ibland slinter väl tanken något.

Annons

Att prisa Timbuktu för att han vill dunka Jimmie gul och blå och hissa upp honom i flaggstången kan väl inte stå i samklang med de medmänskliga ord som ni använder er av och som ni säjer er stå för.

Tycker 5i12 att Timbuktu är värd utmärkelsen? Timbuktu vill bli bedömd för sina handlingar och sin personlighet. Tänk efter nu – tänk noga! Om han ska bedömas för sina handlingar ställer han sig in i ledet med Jimmie Åkesson och har en människosyn som han delar med SD trots att han säjer sig vara en mycket bättre människa än vad han anser Åkesson vara.

Att Timbuktu dessutom delar åsikt med Sebbe Styxx som gärna hade tagit SD:s järnrör och lagt dem i koma alla tre är väl inte så hedrande för Timbuktu. Eller – vad anser 5i12?

Att ha svenskt pass är ingen garanti för att man är demokratisk och har rätt människosyn. Jag tror mig vet att Jimmie Åkesson har svenskt pass även han.

Så därför 5i12 kom tillbaka till ert ursprung om medmänsklighet och kärlek och visa att ni står för att alla människor är lika mycket eller lika lite värda. Ni står ju i allmänhet för många bra saker.

Blågul

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons