Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi har en fantastisk vårdpersonal som vi måste vara rädda om och uppmuntra

Jag fick nyligen ett bistick i nacken som ganska snabbt gjorde att händer och fötter började svälla. Läpparna blev påverkade och tungan svällde upp. Då tillkallade jag ambulans som var på plats på cirka 15 minuter.

Jag blev då transporterad till akutmottagningen på Sollefteå sjukhus och där mottagen av trevlig och kunnig personal. Jag blev inlagd på ett undersökningsrum och mycket väl omhändertagen och fick medicin som gjorde att det lättade.

Jag blev liggande mellan cirka klockan 17.00 och 22.00 med mycket kontroller från både läkare Ghitouri Amir och sköterskor och undersköterskor minst en gång i timmen.

Vi har en fantastisk vårdpersonal som vi måste vara rädda om och uppmuntra. Ingen nämn och ingen glömd från ambulanspersonal till alla som fanns på akuten både före och efter skiftbyte. Tack för all omvårdnad. Jag sov gott när jag kom hem!

Barbro Mikaelsson, en mycket nöjd patient

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel