Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför ska alla besparingar ske på barn, äldre och landsbygd?

Annons

Man är trött på era beslutsfattare inom Ö-viks kommun, ni styr och ställer och har utredning på utredning och kontentan blir alltid att det är barn och gamla som ni ska spara på. De är grupper som inte har några naturliga fackföreningar som kan sätta ner foten och på grund av det, kan ni härja fritt. Oftast slutar det med att nedskärningarna ska utföras på landsbygden till exempel nu: Björnaborg, Hemlingskolan och Trehörningsjöskolan.

Om man skulle ha någon respekt för era utförda jobb, skulle det någon gång då och då utredas om inte just er tjänstemannagrupp kunde skäras ner lite här och där. Jag tror att vi invånare inte märker någon större skillnad i de beslut ni tar om detta skulle ske, men kommunen skulle spara in flera miljoner och framför allt skulle man börja tro på att ni har börjat fatta vad ert jobb går ut på. Det är att ni är folkvalda för att göra ert bästa för hela Ö-viks befolkning.

Sluta med era nedskärningar hos gamla och unga, städa först i er garderob.

Besviken till tusen, skärp er.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel