Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför får man inte mata änder i stan när det går bra att mata hundratals duvor utanför city?

Apropå besväret med matningen av änder och besvär för kringboende.

Att änderna inte får matas nere i stan, men över 125 duvor får matas utanför staden i ett villaområde, får nog många att fundera över hur beslut tas i kommunen. Vilka bor kring ändernas matplats, är det annorlunda människor än vi som bor en bit från city?

Det verkar vara en stor skillnad på här och där i kommunen. Att låta någon mata en väldigt stor flock duvor och inte tycka det är en besvärlig omständighet för de som bor i närheten – vad är det som gör det rätt?

Men däremot några änder som vandrat in lite på närbelägna bostadsområden i city ska vara så avskräckande att det direkt beslutas att de inte matas?

Ja, ni får själva fundera över det orimliga i det hela.

Nu till våren har det matats, enligt kommunen måttligt, till dessa duvor i två år. De smutsar ner och förstör för oss som bor här omkring, vi får leva med skit och fjädrar. Människor som stannar och fotar dem, frågar oss på stan när vi handlar om vi fått hjälp ännu.

Nej, vi får ingen hjälp…..

"Aston"

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

■■ Här kan du själv skicka in din insändare 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel