Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför är det så många som struntar i munskyddet?

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Det är konstigt att många inte har på sig munskydd, att de inte håller avstånd i dessa tider. Det är också väldigt underligt att skolor har innegymnastik då det är påvisat att smittan trivs inne och då det är fler ihop. Nu kan de väl till exempel gå i skogen, spela fotboll, gå långpromenader. Plocka skräp då de går också, för nu har allt tinat fram.

Sen är det det här med att många tror att de inte smittar eller smittas efter vaccinationen, men så är det. Det blir en lindrigare sjukdom, men tar med smittan det gör de ändå. Människorna, många, har inte tvättat sina händer innan Corona! Det är förbluffande! Skrämmande med på samma gång. Det behövdes en pandemi för att lära sina barn och sig själv, inte alla, att vara hygienisk.

Hoppas att ni håller avstånd, tvättar händerna, och krama inte barnbarn och andra efter att ha fått vaccineringen. Kan inte förstå att de gått ut med en sån konstig sak, att smitta mer folk? Om nu bara vi får till att smittan avstannar, men det är allas ansvar, alla. Ta på munskydd och håll avstånd. Vad är så himla svårt med det? Kommunen skulle köpa in munskydd, stå vid busshållplatserna i stan och bjuda på dessa.

Jag ser hur folk sitter i bussar, hälften på och hälften av. I en buss? Sen i affärerna, vad är det för konstigt att ha munskydd där med? Nej, bjussa på munskydd för tusan. Vi sitter i samma sits, men alla tar inte sitt ansvar. Det är det där bör, det lilla ordet i samband med att ta på munskydd, det ska bytas mot ska! Ja jag blir ganska sur då jag har varit och är försiktig. Så ta ditt ansvar nu!

Munskydd javisst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel