Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Välkommen, Berget Event – ett värdefullt evenemang för Sollefteå

Annons

I dagarna samlas nästan 2 000 personer från 40 länder i skogarna runt Sollefteå för att spela ett strategispel. Det är människor från hela världen som samlas för att under några dagar få en naturupplevelse i vår kommun.

Värdet av detta och liknande evenemang för handeln och utvecklingen i Sollefteå kommun kan inte överskattas.

Under den vecka som de flesta av deltagarna befinner sig i Sollefteå spenderar de cirka fem miljoner kronor i vår kommun. Resurser som är oerhört viktiga för att vi ska kunna ha kvar en lokal handel och levande centrum.

Men viktigast är att besökarna kommer från ett 40-tal länder. Det är människor som kommer att fylla sociala medier med bilder från Sollefteå, berätta om sina upplevelser och mycket av det vi har att erbjuda. Det är människor som kommer att åka hem och berätta om värdskapet som finns i vår kommun. Det är en marknadsföring av vår kommun som är svår att betala för.

Det är fantastiskt att Berget Event vill återkomma till Sollefteå år efter år. Det gör oss stolta och är ett kvitto på det goda värdskap som vi alla måste erbjuda och visa i vår kommun.

Så välkommen till Sollefteå. Vi hoppas att ni har en bra vecka och återkommer även kommande år.

Med de bästa och varmaste hälsningar från Sollefteås handlare och företagare, genom:

Anita Löfstedt, företagare, Hasse Melin, handlare, Helena Näslund, handlare, Sandra Molitor Sjöberg, företagare och ordförande Företagarna Sollefteå, L-G Vestman, handlare och ordförande Sollefteå Handel

För levande handel och näringsliv i ett välkomnande Sollefteå

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel