Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Utveckla Sollefteås camping i egen regi – gör inte samma misstag som Härnösand

Artikel 26 av 26
Försäljningen av Sollefteå camping
Visa alla artiklar

Här kommer några frågor till Sollefteå kommun angående campingen på Risön.

Vi är ett glatt gäng på fyra familjer som har firat midsommarhelgen på Risön de senaste tio åren. Varje år så har vi bokat upp våra platser samt en stuga till nästa år och det har alltid funkat utan problem, en av oss har även försökt att få tag på en säsongsplats där vi står i kö för det. Men som det är nu så vet vi varken ut eller in om nåt. Som vana campare så vet vi att man måste vara ute i tid för att kunna planera för var och hur man vill ha det.

Om det nu blir en försäljning av campingen så måste Sollefteå kommun se till att det blir bra för alla.

Titta på hur det är i Härnösands kommun där campingen såldes för cirka 20 år sedan där har det inte hänt någonting alls överhuvud taget. Så bedrövligt dåligt som det är på Sälstens camping har jag inte upplevt någon annan stans och jag har varit runt i Sverige både norrut och söderut. Helt otroligt hur dåligt utvecklingen är på denna pärla till camping, det händer ingenting trots att det finns hur mycket möjligheter som helst att utveckla denna pärla till nåt helt unikt.

Så ni som bestämmer i Sollefteå kommun se till att kolla med camparna vad som behövs och sälj inte campingen till vem och vad som helst. Ni har alla möjligheter att utveckla denna pärla i egen regi som blir något unikt i eran kommun.

All heder till Anita med familjen som alltid varit välkomnande under alla år och verkligen sett till att man känt sig väldigt välkommen till Sollefteå camping!

Mångårig campare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel