Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Usel planering av vägarbetet till Gånsvik och Smitingen – hade kunnat göras i maj istället

Jag tillsammans med flera tusen andra har synpunkter på Trafikverkets usla tidplanering av upprustningen av Gånsviksvägen i Härnösand!

Det är mycket bra att vägen kommer att asfalteras och förstärkas, inget snack om det! Men att köra igång det när trafiken på sträckan är som störst är ju rent häpnadsväckande i sammanhanget. Nu när badsäsongen är i ankommande och sommarstugegästerna till Gånsvik och Lotsstugan flyttar ut och alla soldyrkare åker till Smitingen – då tycker Trafikverket att det är rätt tid för vägarbetet.

Istället hade man kunnat köra igång på vårkanten i maj månad. Då hade vägen varit klar i god tid innan sommaren. Det hade blivit små störningar och irritationer från bilisterna!

Den värsta delen på vägsträckan ha man inte ens brytt sig om att hjälpligt laga innan det stora arbetet drar igång. Som jag säger det är en usel tidplanering av arbetet!

Kricka i Härnösand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel