Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: ”Ungdomar, hjälp varandra att sluta störa!”

Artikel 9 av 11
Delade meningar om bilhänget i Örnsköldsvik
Visa alla artiklar

Självklart ska ungdomarna som vill träffas på Stationsplan få göra det. För mig känns det helt naturligt att unga människor vill umgås och dela gemensamma intressen.

Ungdomar, hjälp varandra att sluta störa! Låt inte några förstöra möjligheten för alla att kunna träffas där. Att störa de boende i området tvingar fram åtgärder som kommer att drabba Stationsplan som träffställe.

Föräldrar, hjälp er ungdom att ta ansvar! Det är troligen ni som har bekostat ett fordon för kanske runt 100 000 kr och utrustat moppebilen eller Epa:n med en ljudanläggning som inte bara kommer att orsaka barnet hörselproblem utan också vara störande för omgivningen.

Kommunen, förhindra att en minoritet förstör för majoriteten! Vi är många som vill att stadens goda rykte ska få finnas kvar. Någonting måste gå att göra för att stoppa denna förstörelse.

PG

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel