Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Trött på gnället om Högslätten – det finns andra friluftsområden

Artikel 11 av 13
Försvarsmakten vill förbjuda trafik på Härnöns skjutfält
Visa alla artiklar

I vårt land har det under lång tid inte satsats så mycket på försvaret och nu när vi sakta men säkert börjar bygga upp Sveriges försvar igen så innebär det också att vi alla får anpassa oss till detta.

I Härnösand vill försvaret kunna nyttja området kring KA5 och högslätten på ett annat sätt än vad vi härnösandsbor är vana, och vad händer? Det gnälls och gnatas i diverse insändare om vilken tragedi att vi måste uppoffra vårt kära friluftsområde. 

Då vill jag passa på att påminna oss alla här i Härnösand om att vi faktiskt har flera fina friluftsområden man kan besöka om man känner sig lite vågad någon dag. Vi har Bondsjöspåren, vi har stigar/leder runt omkring hela stan, smitingens naturområde, vi har fina promenadstråk kring Gådeån och Gådeåberget med mera.

Ja som ni hör, listan kan göras lång så snälla skärp er, sluta klaga och gnälla på försvaret och dess planer kring Högslätten, acceptera läget och tänk om och tänk nytt.

Tack.

KG

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel