Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Trodde projektet på Varvsberget skulle vara en turistsatsning

 
Nicklas Nybergs planer på Varvsberget
Visa alla artiklar

När det först presenterades satsningar på Varvsberget hoppades jag och många med mig att det var frågan om ett koncept liknande Hallstaberget eller Södra Berget. En plats som skulle dra turister och som Ö-viksborna skulle kunna få glädje av. Tydligen finns ingen ekonomi i detta och då är det väl bara att acceptera.

Det tog dock ett tag att smälta det som istället presenterades – tre stora bostadshus. En restaurang längst upp i Övikhems hyreshus, jag förstår att folk trodde att det var ett aprilskämt. Ju mer jag tänker på det desto mer besviken / förbannad blir jag. Det är fantastiskt bra att det finns folk med visioner som vill satsa och bygga bostäder, men inte på toppen av Varvsberget tack. Med tanke på alla byggplaner som är på gång så jag tror inte Ö-vik står och faller med detta projekt.

MA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel