Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tillåt studentfirandet med klassvis flak-åkning!

 
Studenten i Örnsköldsvik 2020
Visa alla artiklar

Studentfirandets sista dag i utbildningen är mycket betydelsefullt för de allra flesta studenter! Att de kommer att berövas detta kan upplevas som att de är mindre värda och betydelsefulla. Jag håller alla tummar och tår att de som fattar beslut om detta förstår hur viktigt det är för studenterna att få detta klassgemensamma avslut innan de går ut i vuxenlivet.

Att studenternas firande i mindre grupper såsom att åka flak klassvis några timmar en dag, skulle utgöra större smittorisk än att grundskolans och förskolans elever är tillsammans varje dag utgör en utopi.

Att balen med fler än 50 deltagare ställs in är förståeligt och respekteras. Men jag vädjar till er beslutsfattare att låta studenterna springa ut klassvis och gå till sina bilar och åka flak klassvis, vilket bör kunna arrangeras säkert! Vi närstående kan ta del av utspringet via nätet så sker ingen spridning.

Karin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel