Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tänk om kring Varvsberget!

 
Nicklas Nybergs planer på Varvsberget
Visa alla artiklar

Med fasa läste vi om Nicklas Nybergs planer att exploatera Varvsberget. Det får inte bli verklighet att dessa mastodonthus uppförs på denna plats. Det skulle sätta stopp för Ö-viksbornas möjlighet att fritt strosa omkring på bergets topp och låta sig hänföras av det andlöst vackra landskapet.

Varvsberget har varit vår stolthet. Hit har vi farit med våra gäster och här har vi firat bröllop, födelsedagar och andra högtider. Det har varit en lisa för själen att sitta tillsammans med goda vänner och njuta av god mat och den storslagna utsikten.

Att erbjuda en restaurang i ett av dessa, i förhållande till omgivningen mycket dominerande byggnaderna ersätter inte nuvarande restaurang med dess närhet till naturen.

Byggs de föreslagna husen kommer allmänheten att för alltid berövas denna unika plats. Låt oss slippa detta. Överexploatera inte området. Tänk om!

Ulla och Olle Hägglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel