Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack till Kristina, som hjälpte oss vid Fjälludden!

Stort tack till Kristina från Örnsköldsviks kommuns städservice.

Fredagen 12 juni åkte min man och jag till Fjälludden med båt och la an vid bryggan. Det gick jättebra. Vi gick upp för handikapprampen upp vid grillplasten. Där blockerade en tung bänk med bord vägen. Vi försökte lyfta den, för tung! Då, kom Kristina och hjälpte till, då gick det undan! Bänken bar hon och min man tillbaka till servicehuset. Jag upplevde Kristina, positiv,glad, stark och mycket serviceinriktad – ett föredöme för Örnsköldsviks kommun!

Vad hände medan de bar bort den tunga bänken? En rullstolsbunden ung kvinna med två assistenter anlände. De tänkte sig ned till bryggan! Vilken tur att Kristina var på plats, då gick det galant.

Jag vill dessutom vädja till dem som flyttat bänken till grillplasten och blockerade den handikappanpassade vägen, jag tror inte de medvetet ville blockera vägen, utan det var bekvämlighet och en praktisk lösning. Om ni flyttar på en bänk, sätt tillbaka den! Det finns de som behöver nyttja den fina handikappanpassade vägen.

Katarina Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel