Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack till dig som pluggar hemifrån – du är en hjälte som minskar smittspridningen

 
Så påverkar coronaviruset Sollefteå
Visa alla artiklar

Du som studerar på gymnasiet eller högskolan men nu är hemma och studerar på distans - du är verkligen en hjälte som stannar hemma med hänsyn till var och en av de äldre och för dem i olika riskgrupper!

I mina ögon är just du en av de som offrar allra mest nu för att coronasmittan inte ska spridas vidare. Det är verkligen schysst av dig att helt ställa om din vardag och offra att inte träffa dina studiekamrater på skolan med allt vad det innebär att inte kunna umgås på lunchen, inte kunna grupparbeta som vanligt osv. Har du dessutom behov av anpassade studier, som nu inte kan tillgodoses fullt ut - så är din insats än större!

Kanhända ska du dessutom ta studenten i vår, men inte får möjlighet att fira som det var tänkt - då tycker jag att du gör en helt fantastisk insats i omsorgen om de äldre och de i olika riskgrupper!

Det vore fint om vi i övriga åldersgrupper och i övriga samhället skulle kunna tacka dig på något fint sätt när allt det här med corona är över! Du är verkligen värd ett konkret tack för all din uppoffring! Inta bara i ord, som i en sån här insändare - utan genom att vi får fira dig som studerande och student! Jag vet bara inte hur. Kanske någon annan har ett förslag!? Vi brukar ju fira våra idrottshjältar för deras insatser när de kommer hem efter OS och VM - vi kanske kan göra nåt liknande för våra ungdomar!?

Tack för allt vad du som ung gör för andra kring dig! Tack!

Sollefteåbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel