Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack till alla som väljer att stötta den lokala handeln i Härnösand – det är avgörande

 
Så påverkar coronaviruset Härnösand
Visa alla artiklar

Till Härnösands kommun för förtroendet att tillhandahålla sommargåvor till sin hårt jobbande och mycket uppskattade personal – Tack!

Till samtliga företag, institutioner och föreningar som har köpt presentkort till sina anställda och medlemmar – Tack!

Till alla Härnösandsbor som införskaffat presentkort till vänner och familj för att värna om de lokala företagen – Tack!

Till alla som aktivt väljer att stötta det lokala, i alla dess former – Tack!

Dessa initiativ, beslut och handlingar är avgörande för våra lokala aktörer och, i förlängningen, hela kommunen. HÄR-presentkortet är ett säkert och enkelt betalsätt som alla företag med kortterminal innehållande magnetremsa kan ansluta sig till. En lokal valuta som möjliggör ett bredare utbud av butiker, restauranger, övriga aktörer, aktiviteter och utsmyckningar som gynnar samtliga invånare. Tillsammans står vi starka i en oviss tid, fast beslutna om att bistå varandra på alla tänkbara sätt. Denna pandemi tar ingen hänsyn till bransch, säsong eller budget – alla drabbas. Våra företag runtom i kommunen är helt beroende av Härnösandsbornas solidaritet och omtanke. "HÄR – handel och möten" fokuserar på att skapa överlevnad för dessa företag och HÄR-presentkortet är ett av våra viktigaste verktyg.

"HÄR – handel och möten" är en förening bestående av företag inom olika delar av servicebranschen. Butiker, restauranger, taxi, caféer, bensinstationer, hotell samt övrig besöksnäring är alla en del av en levande stad och en del av oss. Vi har också företag som inte bedriver handel men som väljer att vara med. Dessa stödmedlemmar förstår vikten av föreningens arbete och delar visionen om att utveckla Härnösand. Trivs man stannar man, är man stolt berättar man.

Vår vision är att handel och besöksnäring ska växa sig större och att Härnösand lever upp till sin potential ur all aspekter, för alla sina invånare. Vi kommer fortsätta göra allt vi kan för att mildra effekten av rådande situation och tillsammans, med alla som vill, utveckla en trevligare stad att leva och verka i.

Tack återigen för allt NI gör!

Styrelsen i "HÄR –handel och möten AB":

Göran Kejerhag, fd ägare McDonalds Härnösand / Företagsrådgivare

Jenny Horn, företagare Jeansbolaget och Hernö Skor

Magnus Winges, företagare Ica Maxi Härnösand

Rune Nordström, företagare Mio Möbler Härnösand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel