Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack för god debattlusta – nu gör vi några små förändringar på Ordet fritt

Ända sen ÖA:s omorganisation i höstas har ambitionen varit att Ordet fritt-sidorna ska vara ännu mer lokala, och till största delen debattera de frågor som rör oss som bor i kommunen Örnsköldsvik. Jag tycker att vi tillsammans har lyckats bra och får passa på att tacka er Ö-viksbor för en god debattlusta!

Nu under sommaren gör semestrar och ledighet att vi under några veckor kommer dela insändarsida med Tidningen Ångermanland. Vi vet också av erfarenhet att inflödet av lokala insändare brukar bli lite mindre – så klart, de flesta av er har ju fullt upp med annat än att sitta framför datorn. Får jag gissa på att till exempel klippa gräsmattan, umgås med vänner och njuta av det (förhoppningsvis!) vackra vädret utomhus!?

Från och med nästa vecka kommer insändarsidan alltså rymma debatt från så väl vår egen kommun som Kramfors, Sollefteå samt Härnösand. Även om det är en högst tillfällig lösning, så tror jag det kan bli rätt intressant ändå att få ta del av vad man snackar om i grannkommunerna. En hel del har vi ju faktiskt gemensamt, som till exempel sjukvård, trafik och tågtransporter. Så klart också coronapandemin, som påverkar oss alla på en rad olika sätt.

Den 10 augusti kommer Ordet fritt-sidan att fokusera på Örnsköldsvik igen. Men, med en annan insändarredaktör än undertecknad. Jag ska nämligen gå på föräldraledighet under hösten och lämnar med varm hand över insändarna till min kollega Tomas Izaias Englund.

Med förhoppning om en lika livlig debatthöst, som vår-dito!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel