Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Systemets flytt är ett dåligt omen!

Annons

Stora Torget i Örnsköldsvik ska drabbas av systembolaget. Det är ett dåligt omen för framtida Örnsköldsvik som ingen ens kunnat drömma om. Systembolaget som satte mördaretiketter på flaskorna för det giftiga och livsfarliga innehållet går mer och mer emot sitt ansvar, ställer sig mitt i folkhopen i Örnsköldsvik och ropar; Kom och köp, och om det skulle beviljas; Kom och köp även på söndag! Och detta på ett så kalt torg som Örnsköldsviks där allt är synligt, det gröna neonljuset kommer att lysa klart över gråstensfält och fasader.

Oftast är systembolagen placerade i tät dominerade affärsstråk där de mer eller mindre göms av andras neonskyltar, Men i vår stad är det annorlunda, det kommer att behärska hela Stora Torget och inte minst drabba de runt omkring boende med systemet inpå knutarna. Och vi andra som bor åsides får välja, att antingen snubbla över systemets trösklar eller ta andra stråk.

En som djupt beklagar

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

■■ Här kan du själv skicka in din insändare 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel