Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sverige har skämt ut sig – virusstrategin har offrat människoliv

Till vår statsminister, det är dags att vakna nu. Snart har vi lika många döda i pandemin som Tyskland och enormt flera döda jämfört med våra grannländer och ni sitter stilla i båten. Vi har inte tillräckliga beredskapslager och behöver hjälp från Norge med narkosmedel.

Ni skyller på regionerna och de springer som yra höns och försvarar sig. Sverige är en katastrof med dålig utrustning för vårdpersonalen och inkompetent ledning. Det måste bli en nyordning i Sverige med ett centralt ansvar och ett centralt ansvarstagande. Sverige har gjort bort sig totalt och skämt ut sig och har med sin strategi offrat människoliv och sjukvårds- och omsorgspersonal.

Jag lider med vår duktiga personal som offrar sig varje dag. Regeringen måste försvara sin strategi som gjort Sverige så illa. Det går inte att gömma sig bakom någon expert längre..

Vasinka

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel