Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svårt att hitta en ros till Socialdemokraterna i dessa tider

Annons

Tänk kära läsare, att själva essensen från världens första, enda och även bästa feministiska regering har nått de inre regionerna av vår kommun.

Socialdemokraterna vill värna om kvinnojobben i Trehörningsjö, Hemling och även Björna, i det som brukar kallas vård, skola och omsorg.

Fantastiskt!

Vi här uppe är ett stort tack skyldiga, och det tacket görs bäst genom att, som den trogna röstboskap vi är, fortsätter att rösta rätt (rött) även vid nästa val.

Hoppas även att de som av gammal hävd brukar rösta fel ser den positiva förändringen och ändrar sitt färgseende.

Även våra företag här uppe borde kanske kunna visa vårt kära parti sin uppskattning för att de underlättar rekrytering av ny personal, jobb även åt kvinnorna är ju ett plus i ett område med mycket mansdominerade arbeten.

En rosbukett vore kanske på sin plats, men det kan i och för sig vara svårt att hitta den här årstiden, så ett fång med ris kanske går lika bra. Det är ju ändå tanken som räknas.

Make och far till lyckostarna som får åtnjuta en förändring i sina liv

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel