Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Stoppa vindkraften – kommande generationer kommer inte veta vad tyst natur är

Annons

Om vi inte stoppar vindkraften kommer ingen av kommande generationer att veta vad tystnad och orörd natur är. Kommunerna förblindas av de arbetstillfällen som utlovas men de flesta entreprenörer kommer utifrån och underhållsarbetet sköts av personal som åker runt i landet. Det kan eventuellt bli en uppgång under byggtiden inom vissa serviceinrättningar, men ytterst tillfälligt.

Är vindkraften så miljövänlig som förespråkarna vill göra gällande? Finns det återställningsplaner när vindkraftparkerna har tjänat ut, eller kommer dessa kvarnar att stå kvar som ett monument över miljöförstöring. Vår vackra natur är en av anledningarna till att turismen från övriga länder ökar, dessa människor vill nog inte höra detta eviga swoshande ljud eller se en skog av vindkraftverk. Gran och tall är betydligt trevligare och tystare.

Skepparn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel