Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Slutet på pandemin kan bli början på ett nytt kapitel i ditt liv

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Det är lätt eller kanske till och med omöjligt att i kölvattnet av pandemin inte känna en underliggande hopplöshet och frustration. Den förlorade tiden, de uteblivna tillställningarna, bristen på närhet och den oändliga väntan. Känslan av att leva i ett vakum.

Men där finns också saker som kanske inte annars hade inträffat. En ny teknisk förmåga, ett stugköp eller en storslagen naturupplevelse.

Saker som vi ändå kanske hade gjort, men som nu fått en helt ny mening och naturlig del i vår vardag.

Vissa kanske inte har nöjt sig där. I tider av kris och med möjlighet till nästan oändlig reflektion har även andra beslut tagits. Vissa kanske dock bara i vårt inre än så länge. Vi kanske lever i en dålig relation som vi med isoleringens hjälp insett är slut, vi kanske har insett att gräset faktiskt är grönare på tomten än utomlands. Vi kanske genom en begränsad rörelsefrihet och påtvingad självrannsakan har insett att det är i mig och ingen annanstans livet, lusten och möjligheterna finns. Livet är mitt och ditt att utveckla, här och nu, på plats.

Så tänk på det när du kliver ut ur dörren och möter solens strålar på vita ben, att ett slut på pandemin kan bli början på ett nytt kapitel, kapitlet du tidigare bara vågat hoppats på.

Carina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel