Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skulle köpa söt hundvalp – lurades till öde och övergivet hus i Kramfors

Den sista juli startade en bilfärd från Karlstad som efter övernattning på hotell i Sundsvall skulle gå till ett öde och övergivet hus i Kramfors. Där skulle min son och hans sambo hämta en söt hundvalp som de har längtat efter att få träffa. Men där fanns ingen hundvalp för du har valt att ta deras pengar utan att ha en avsikt att ge dem någon valp. Din tanke har aldrig varit att sälja en valp, däremot har din tanke varit att enkelt tjuva till dig ungdomarnas pengar  - och gud vet hur många andras.

För en tjuv är du. Min son säger att du även utgett dig för att vara ett medium. Det passar bra för jag kommer att besöka dig i dina drömmar för ett långt tag framöver, för det är ju sådant du tror på. Inte hederlighet, ärlighet och sunt förnuft.

Du har fortfarande en chans att göra det rätta, skicka tillbaka pengarna som du har stulit, då kan polisanmälan dras tillbaka och min son och hans sambo kan börja om och skaffa sin älskade hundvalp från en människa som är en riktig person och äkta djurvän.

 Vad skulle du säga om någon gjorde så här mot dig eller någon i din närhet? Mot någon som du älskar? Det kan ju hända även dig. Men du kanske inte har förmåga till empati?

Om du har det så har du ett ypperligt tillfälle att visa det genom att skicka tillbaka pengarna.

Jag tror nämligen på att ge alla en andra chans. Men sen är det stopp. Du väljer.

Mamman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel