Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skrämselpropaganda gör att många inte vågar ta vaccin

Artikel 65 av 68
Vaccinering mot covid-19 i Ångermanland
Visa alla artiklar

Att få skrämselpropaganda via facebook om att inte ta vaccinet är en verklighet. Har själv utsatts för det, undrar om fler i åldern 60 och upp har slutat boka och ta vaccinet pga detta? Jag kommer ändå att vaccinera mig. En som skrev till mig varnade mig för vaccinet, sa att det var massa olika biverkningar som inte skrev om.

Sen att jag skulle innan vaccin, om jag tog det, skulle kontakta försäkrings bolaget mitt för att se om de hade försäkring för dödsfall! Inte alltid så att alla klarar av att inte bli rädda, så rädda att de inte vaccinerar sig. Kanske skulle Region Västernorrland gå ut med att det finns de som är motståndare och ger ut information om biverkningar som inte är sanna. Hans Boman, smittskyddsläkaren, borde kanske gå ut med att människorna inte ska lyssna på sånt. Vi stoppar smittan med avstånd, tvätta händerna osv samt i slutändan vaccinet.

vaccin ja!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel