Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skandal att ta beslut om skolnedläggning med undermålig utredning som grund

Artikel 70 av 79
Besparingarna i Kramfors kommun
Visa alla artiklar

Annons

Jag och flera med mig kan inte på något vis anse att beslutet som fattats i Kramfors kommunfullmäktige är korrekt. Ledamöterna har vilseletts av ansvariga för den undermåliga utredningen av skolsituationen i Kramfors kommun. Det är ingen annat än rent för jävligt.

Att våra folkvalda inte lyssnar på just folket är varken nytt eller förvånande, men att ta fram ett underlag utifrån en utredning som är undermålig och med flertalet rena felaktigheter, det bör man titta noggrannare på.

Får det verkligen gå till så? Det kan ju liknas vid en diktatur.

Hur kan det vara möjligt att fullmäktige får felaktiga uppgifter och sedan ska rösta utifrån det – och att ett beslut klubbas på sådana grunder?

Rätt eller fel med nedläggning av Ytterlännässkolan, det är inte jag rätt person att svara på, men våra ledamöter i fullmäktige bör kunna det. Men det ska vara rent spel och korrekta uppgifter.

Detta är en ren skandal, och måste lyftas till högre nivå för granskning!

Skäms på er, förtroendevalda!

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel