Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Skäms, ni som stal från HattNytt!

Artikel 3 av 3
Stöldliga i centrala Örnsköldsvik
Visa alla artiklar

Skäms tusenfalt Ni som var in till Anna-Lisa på HattNytt som ensam driver sin butik. Att ha mage och gå in och stjäla och inte bara en gång. Det är så lågt att det inte går att beskriva. Och Ni som nu bär dessa halsdukar borde känna obehag över detta. Nej gå tillbaka och betala det Ni tagit och be om ursäkt. Jag undrar om Ni skulle göra så mot en anhörig? Inte det. Nej, men då gör man inte så mot någon annan. Har Ni givit bort eller sålt dem så är det någon annan som gör sig skyldig till häleribrott. Smaka på det Ni.

För övrigt borde det ha publicerats en bild på halsdukarna så kan alla se för de sitter väl inte runt var mans hals.

Sedan ägde detta rum i samma kvarter som polishuset men Ann-Lisa hamnar i Umeå respektive Luleå när hon skall anmäla. Strålande! Det är något fel på polisorganisationen som inte fungerar bättre och dålig syn verkar de ha också som inte märkte nedskräpningen och ingrep mot "festen" utanför Elgiganten.

Mångårig kund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel