Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ska femåringar boka en konferens – vilken målgrupp vänder sig Murberget till?

Artikel 9 av 9
Västernorrlands museum varslar personal 2019
Visa alla artiklar

Annons

Även jag vill tacka Margareta Ragnarsdotter (S) för hennes insändare "Fel lägga ned pedagogisk verksamhet på länsmuseet" om tillståndet på Murberget. Jag kan inte bli annat än mållös när jag går in på museets hemsida och läser att den nedlagda pedagogiska verksamheten i höst kommer att ersättas av det som man marknadsför som bokningar, tjänster och produkter.

Skulle ledningen möjligen kunna förklara för mig, som förskolepedagog, hur jag ska kunna använda mig av dessa tjänster? Har väldigt svårt att se hur "mina" femåringar ska ha något utbyte av att boka en konferens, vigsel eller dop! För vem och vilka är det tänkt att Murberget ska vara till för? Betalande konferensgäster?

Undrar om det inte är så att den nuvarande ledningen istället borde söka jobb på konferensanläggningar i Åre eller på någon Finlandsfärja. Pedagogik och förmedling bör de hålla sig ifrån, för de förstår uppenbarligen inte innebörden av dessa ord.

Vill också tacka pedagogerna som under så många år stått för en helt överlägsen verksamhet!

Fröken

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel