Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ska det vara så svårt att hålla avstånd och undvika trånga utrymmen?

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Vad är det med er? Ska det vara så svårt att hålla avstånd och att undvika trånga utrymmen som affärer, biografer, gym och annat liknande?

Antalet smittade och döda ökar och vi vet att enda anledningen är att vi inte följer reglerna. Det är inte råd längre nu utan vi SKA göra allt för att inte sprida smittan. Folk dör ju men många verkar tro att de är odödliga. Tro mig du är inte det. Jag träffar unga som säger, "jag tycker inte om när de säger vad jag ska göra eller inte göra".

Nu är det dags att växa upp och ta ansvar för dina nära och kära som är äldre eller har högt blodtryck eller kanske bor på ett äldreboende i Kramfors. Det är de sköra som bor på boenden i vilken kommun som helst och som inte överlever om de blir smittade.

En person som blir smittad men utan symtom kanske träffar fem andra som blir smittade som i sin tur träffar fem personer som också träffar fem som blir smittade. Då är det plötsligt väldigt många som drabbas av att en slarvat. Läste att epicentrum för smittan i länet skulle vara Birsta. Vem åker till Birsta nu?

Många vill resa trots allt och till dessa vill jag säga, far åt helvete och kom inte tillbaka.

Vi, alla måste nu rannsaka oss själva och fråga oss, gör jag allt rätt eller får egoismen för stor plats?

God Jul.

Nathan Leroy

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel