Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Replik: Vi vill ha ett levande centrum

Svar till Pensionerad företagare och insändaren Härnösands satsning på centrumutvecklingen luktar illa – varför gynnas bara vissa företag?

HÄR AB:s mål är att öka handeln i Härnösands kommun. Alla företag med försäljning mot konsument är välkomna att vara medlemmar i HÄR ideella förening.

HÄR är en samverkan mellan kommunen, handlare och fastighetsägare. Dessutom har vi olika viktiga stödmedlemmar. Kommunens bidrag används till att betala lön (inklusive löneskatter, inte nettolön) samt administration för HÄR:s verksamhet. Kommunens andel är stor och viktig för oss, cirka 42 procent av vår omsättning. Vi lånar inga pengar.

Exempel på vad HÄR gör förutom hantering av presentkort är: Idol m Gottfrid på torget, skyltsöndag, lucia på vårdhem, marschaller i stan på luciamorgon, ljuständning på torget, Halloween och local shopping day. Tag gärna kontakt med oss för information om ytterligare aktiviteter som vi genomfört under 2019.

Vi i styrelsen engagerar oss för att vi vill ha ett levande centrum.

HÄR AB:s styrelse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel