Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Replik: Swedbank – kunderna får långsiktigt bättre service

Artikel 5 av 6
Swedbanks nedläggning i Kramfors
Visa alla artiklar

Svar på Bertil Wiklunds insändare Avskyvärd strategi av Swedbank för att lämna Kramfors

Jag förstår att stängningen av vårt kontor i Kramfors och utvecklingen mot färre bankkontor kan skapa oro och jag har full respekt för det. Naturligtvis är det aldrig roligt att stänga kontor, men vi tror att vi genom denna förändring har en möjlighet att långsiktigt ge våra kunder en bättre service på kontoren runt om, där vi samlar vår kompetens.

Vårt kontorsnät är den mötesplats där vi historiskt mött flest av våra kunder. Vi upplever ett tydligt förändrat beteende hos våra kunder där andra typer av tjänster efterfrågas, på andra mötesplatser än ett fysiskt kontor och på andra tider än traditionella öppettider. Enklare vardagsärenden hanteras i större utsträckning av våra kunder själva våra olika digitala kanaler.

När det gäller vårt miljötänk så vill jag säga att den största påverkan vi kan göra är att tipsa våra kunder att använda miljövänliga tjänster. Kort, istället för kontanter som behöver transporteras och telefon- och internetbank, istället för att åka till ett kontor.

Jag vill poängtera att vi aldrig någonsin varit lika tillgängliga på banken som nu. Vi har öppet dygnet runt, året om med personlig service på vanlig telefon och vi finns dessutom alltid tillgängliga via vår app och vår internetbank.

Fram till den sista dagen vi har öppet på kontoret i Kramfors kommer vi att vara bra bemannade för att kunna möta så många kunder som möjligt. Jag vill hälsa alla välkomna i till oss så lovar vi att hjälpa till med kontaktvägar in i banken.

Frida Anundsson, kontorschef Swedbank Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel