Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Replik: Området runt simhallen i Härnösand ska bli attraktivt – tack för era idéer

Artikel 85 av 87
Hotellplanerna på Kanaludden i Härnösand
Visa alla artiklar

■ Replik på insändaren ”Utöka badbryggan bakom simhallen i Härnösand – skulle göra området mer populärt”.

Stort tack för ert engagemang kring utomhusmiljön på Kanaludden. Det är precis det här, att det kommer tankar och idéer från många olika håll som gör att vår kommun kan utvecklas och bli ännu mer attraktiv för både invånare och besökare.

När det blev klart att Hernö Gin vill bygga ett hotell på Kanaludden startade kommunen flera arbetsgrupper som ska fortsätta det utvecklingsarbete som gjorts tidigare när det gäller vad kommunen behöver och vill göra i samband med att hotellet byggs. En av grupperna jobbar just med utomhusmiljön och där finns flera tidigare utredningar och förslag till gestaltning att utgå från.

Målet är att hela området runt Simhallen och det nya hotellet ska bli en attraktiv miljö med många olika aktiviteter och mycket liv och rörelse. En utvecklad badbrygga är en av många idéer som finns med i arbetet, men det är för tidigt att säga exakt vad som kan bli verklighet.

Jag vet också att projektledaren för utomhusgruppen ska ta kontakt med er lärare (om det inte redan är gjort) för att förhoppningsvis kunna träffa er och få höra mer om era idéer.

Andreas Sjölander (S), kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel