Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Replik: Det är förbjudet att köra vattenskoter vid Hågestaön i Sollefteå

■ Replik på repliken "Bryggan ockuperad av störande badare – jag vill köra vattenskoter", första inlägget var insändaren "Störande vattenskotrar i Sollefteå – helt omöjligt att doppa sig".

Apropå vattenskotrar i Ångermanälven.

I en insändare i TÅ den 28 juli skriver lustigkurren ”En som vill köra skoter i älven” att hans körande omöjliggörs av badande vid campingen i Sollefteå. En inte så lustig kommentar till detta är att det faktiskt inte är tillåtet att köra vattenskoter i älven högre upp än till Bruksholmen, alltså inte runt Hågestaön och upp mot campingen. Det kan alla läskunniga se på länsstyrelsens hemsida.

Kanske är det så att skribenten, liksom många andra skoteråkare, skiter i att följa gällande regler, men jag tycker inte hen ska raljera över störande badare på en plats där vattenskotrar inte ska förekomma.

Ingen lustigkurre

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel