Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Replik: 206 av tusentals företag i Ö-vik svarar – ändå tas resultatet för sanning

■ Replik på insändaren ”Kräftgång för Ö-vik – dags för studiebesök hos partivännerna i Östersund?”, första insändaren i debatten var "Framtidens Örnsköldsvik bygger vi tillsammans – med tilltro i stället för misstro".

Du måste ha läst fel insändare.

I din replik till mig skriver du ”Enligt insändaren var det bara strunt och ingenting att fästa sig vid.” Du måste ha läst någon annan insändare än den jag skrev för vad jag uttryckte i min var att det är konstigt att det bara är 206 företag som svarat på Svenskt Näringslivs undersökning om näringslivsklimatet i Örnsköldsvik. Samtidigt som resultatet presenteras som en sanning när det bara är drygt 50 % av de 400 som fått enkäten som svarat! Det är bara 206 av alla tusentals företag som finns i Örnsköldsvik.

Jag är stolt över näringslivet i Örnsköldsvik! Här finns entreprenörskapsanda, tusentals småföretag, världsledande företag, forskning och en växande service- och besöksnäring.

Till sist kan jag berätta att jag har varit i Östersund många gånger och bland annat arbetat med frågor som rör företagsrådgivning och finansiering för små och medelstora företag, forskningsfinansiering och mycket annat.

När Östersund förlorade sina militära förband är min bild att de fick en del ersättningsjobb som kompensation. Det var bra. Exempelvis fick de delar av det statliga Tillväxtverket och mycket mer.

Jag kommer att fortsätta att åka till Östersund och senast åkte jag tåg hela vägen från Örnsköldsvik till Östersund och det gick som på räls.

Ännu mer nyfiken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel