Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Rastplats som förvandlats till ungdomsgård ger negativ bild av Sollefteå

Jag måste bara skriva om den fina rastplatsen ovanför bron i Sollefteå. Jag brukar stå där med husbil över natten när jag passerar Sollefteå. Ofta tar man nån sväng på staden och fikar eller äter eller tankar bilen i samma veva.

Tyvärr har rastplatsen de senaste gångerna jag stått där, förvandlats till någon slags ungdomsgård på kvällar och nätter. Väldigt många epatraktorer, mycket låga Volvos och ett gäng Nissan-traktorer. Flera med rejäla stereoanläggningar och utan avgassystem, gör vad de kan (genom att spela högt och gasa hårt) för att störa husbilar och lastbilar som nyttjar platsen.

Detta resulterar i att många av oss med husbil väljer att passera staden utan att stanna och man får en väldigt negativ bild av Sollefteå. Alla de som har detta uppträdande är nog inte så respektlösa egentligen, utan gör nog som de "tuffa".

Det dessa ungdomar borde tänka, är vad de skulle tycka om någon annan förstörde deras föräldrars eller mormor och morfars semesterbesök på någon annan ort. Alla de som har dessa epatraktorer, har ju någon förälder som borde bry sig om att deras barn uppträder respektlöst mot andra. Jag tycker att Polisen borde öka sin närvaro på platsen för att dämpa beteendet.

Hassek

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel