Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Radio Västernorrland förstör eftermiddagarna med sitt flamsande

Vilken flamsradio Radio Västernorrland har blivit de senaste månaderna. Det är framförallt en tjej som oftast pratar på eftermiddagarna som har lyckats att förstöra för oss lyssnare helt.

En manlig pratare som även han ofta jobbar eftermiddagen har tyvärr tagit efter hennes olater. Hon gapar och tjoar och har sig och tror dessutom att hon är någon slags discjockey när hon ska säga artisten/ernas namn. Dessutom verkar hon ha bonus för hur många gånger hon kan säga sitt namn och att berätta för lyssnarna att det är Radio Västernorrland de lyssnar på.

Jag är inte stel på något vis men jag tycker inte att man ska prata slang i tid och otid, särskilt inte när man som denna tjej i somras påstod att hon var språkpolis. Det var strax efter att hon bett lyssnarna skicka in, några "justa stories".

Sen kan man undra varför hon ska berätta vad nyheterna ska handla strax innan nyhetsuppläsaren gör det och dessutom måste hon också förklara vad kvällspasset har för ämne. Det klarar de så bra själv. Tack högre makter för att hon inte i förväg känner till vad Dagens Eko ska handla om.

Nej ni två där som oftast förstör eftermiddagarna för oss med ert flamsande, ni har mycket att lära av till exempel kollegorna på Mittnytt som har en seriös framtoning.

Radio Västernorrland har blivit flamsradio!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel