Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Plocka bort skygglapparna – inte alls så fridfullt i Bjästa

■ Replik på insändaren "Trevlig stämning i Bjästa – inte det stök som finns på andra håll i landet" den 4/8.

Svar till ”Utflyttad” som skrev så vackert om Bjästa. Att komma hit och bo några dagar och utifrån det bedöma hur det allmänt ser ut på byn är ju bara befängt. Det är ungefär som att sova en natt i en förort till Stockholm och det INTE sker ett mord, bilbränning eller knivskärning, och sen påstå att det är en fridfull plats att bo på.

Att du inte bryr dig om att det vandaliseras med en sönderslagen värmepump, sönderslagen skylt och ett stort antal sönderkastade fönster, visar ju bara hur naiv och verklighetsfrånvänd du är. Och du, grattis, du lyckades se EN epa som körde sakta. Du missade de andra 10 som antingen kör för fort, som är ute och buskör och retar befolkningen med HÖG musik ända till klockan 05 på morgonen. Eller åker nära trottoarer för att antingen släppa ut svarta avgaser på folk som promenerar där, eller framkalla avgasknallar, enbart för att jävlas.

Det går att göra en lång lista på vad som hänt/händer i Bjästa, men det känns ju värdelöst att göra till en person som redan verkar ha full koll på vad som händer på byn.

Du har förstås koll på droger, cigaretter och sprit som sprids ut runt om till ungdomar, och att nån försökte bränna ner Time i vintras. Men det är väl fullt normalt i din värld. Öppna ögonen och plocka bort skygglapparna!

Bofast

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel