Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Om Socialdemokratins kräftgång

Inte konstigt alls för partiet har i stället för att tänka på och agera för de som varit deras basväljare riktat in sig på höginkomsttagare i storstan som aldrig varit och aldrig blir deras väljarbas. Höginkomsttagarna tackar och tar emot de fördelar de får i form av skattesänkningar som de står i tv och talar om att de inte behöver, fastighetsavgift som jämställer deras miljonvillor med små 70-talskåkar i Norrland. När det sedan behövs pengar i skola, vård och omsorg som är det mantra som körts i valrörelserna så finns inga. Tror jag det. Dom pengarna har gått till mera lyx för de redan besuttna.

När de många fattigpensionärerna höjer sin röst för att få en dräglig ålderdom "kastar man åt dem" en skattesänkning som är ett hån medan de med höga pensioner får mer.

Vem i hela friden tror Ni i Socialdemokratiska partiet ska rösta på något sådant, möjligen de riktigt inbitna - men jag tror också dessa gett upp - de som inte kunde läsa ÖA utan bara NN, inte Expressen utan Aftonbladet och som aldrig kunde bära andra plastkassar än Konsums.

Medlem från Ådalen på väg att ge upp

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel