Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Oklart var medborgarna kan finna myndigheternas coronaråd, Stefan Löfven

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

"Att följa myndighetens råd är varje persons plikt", konstaterade Stefan Löfven i söndagens tal till nationen. Vilka myndigheter det handlar om och var medborgarna kan finna dessa råd, lät han dock vara osagt.

I P4 Jämtland intervjuades en Stockholmsförälder, som valt att åka med familjen till Åre, efter att sonen blivit hemskickad från skolan med hosta. "Jag har faktiskt inte hört så mycket om det", blev svaret på reporterns fråga om hur hen tänkte om myndigheternas avrådan från resor inom Sverige.

Inte ens den mest inbitna nyhetsjunkie har haft en chans att hänga med i nyhetsflödet de senaste veckorna. Hur kommer det sig egentligen att en sammanfattning av myndigheternas råd inte ligger överst på nyhetssajterna och varför inleds inte tv-nyheterna med denna samhällsviktiga information?

King Edward

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel