Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ö-viks dåliga bilister måste lära sig köra ordentligt – det är inte Systembolagets problem

Låt Systembolaget etablera sig där de vill. Man undrar hur folk tänker som tycker att en verksamhet ska anpassa sig för dem "som inte kan köra" ska få sin vilja genom. Är det inte bättre att de som inte kan parkera lär sig att köra ordentligt?

Borde vi ens ha E4 genom stan om merparten – likt dem som smyger in på parkeringen vid Coop och Systembolaget – är så ruskigt dålig på att ta sig fram i bil?

Jag anser vidare att Hyresmaskiner/Mekonomen och OSTP inte behöver ligga 30 meter från stadsparken. Där skulle det i stället ha varit ett handelscentra med liv och rörelse och ett utecafé.

Stora Torget i Örnsköldsvik är ett misslyckande med en funktion som Plattan i Stockholm. Man vill bara passera förbi. Allvarligt – så många bor inte runt Stora Torget att det skulle vara ett argument att inte Systembolaget skulle kunna etablera sig där.

Dåliga bilister skall inte avgöra var butiker skall ligga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel